Teerenpeli – Suomi 100 Juhlaolut

Suomi 100 Juhlaolut 5%

Teerenpelin veto satavuotiaan, itsenäisen Suomen kunniaksi on uusiutuvalla energialla, Salpausselän pohjavesistä ja kotimaisista raaka-aineista valmistettu savulager. Kyseinen panimo on jäänyt vähän tovereilta väliin, joten nyt on hyvä hetki korjata asia!

Teerenpelin juhlaolut on tummanpunainen väriltään, viettelevän mahonkisella sävyllä. Kirkkaan pohjan kruunaa heikko ja vaalea vaahto pinnalla. Tuoksussa on etusijalla hillitty, mutta täyteläinen savuaromi, josta Juhalle tuli mieleen palvattu kinkku. Taustalla on myös miellyttävä paahteisen maltaan tuoksu ja hentoa hedelmäisyyttä. Edellämainitut aromit ovat pääroolissa myös maussa olutta juodessa ja jäävät kielelle jälkimauksi.

Savu katoaa maussa nopeasti” -Joona.

Olut on yllättävän helposti juotavaa, muttei kauhean erityistä tai muistettavaa. Juhlaoluista se on kuitenkin tähän mennessä onnistunein.

Ulkonäkö: 7/10

Tuoksu: 14/20

Maku: 13/20

Suutuntuma: 6/10

Kokonaisuus: 25/40

Yhteispisteet: 65/100

Savusuomi kunniaan!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *