Saimaan Juomatehdas – Marsalkka Talviolut Luomu

img-20161119-wa00261

Marsalkka Talviolut Luomu 4,6%

Päivän olut on Marsalkka -tuoteryhmästä, johon kuuluvat oluet ovat luomua ja kotimaisena käsityönä tehtyjä. Olut on väriltään meripihkainen ja samea amber ale kevyellä vaahdolla. Makuprofiilissa pääroolissa on maltaisuus, mutta meidän makustelujen kesken makua kuvaltiin myös heinäiseksi, tunkkaiseksi, olkiseksi ja kitkeräksi.

Vaikka Marsalkan Talviolutta esitellään luomutuotteena, ei “Luomu” etiketissä aina tarkoita huippulaatua, sillä olut itsessään oli hyvin keskivertoa. Marsalkka -sarjan oluet tuntuvat jäävän aina kakkoseksi Saimaan Juomatehtaan Brewer’s Special -sarjan oluille. Luomu -nimike  kuulostaa korvaan toki kivalta.

Prosentteja 4,6% ja kustantanee kaupassa noin 2,5e / pullo. Pullon design on kiva.

Erään toverin kommentti oli, että Karhun kolmonen on parempi.


Ulkonäkö: 5/10

Tuoksu: 9/20

Maku: 10/20

Suutuntuma: 5/10

Kokonaisuus: 17/40

Arvosana: 47 /100

Lopullinen arvio Marsalkalle tällä kertaa: Pehmeä peruskalja.


Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Ostin Marsalkka talviolutta 12 pulloa,kun oli kausituote hyllyssä ja liike myi 50sent pullo tuotteen pois. Ruokaoluena todella maistuva. Itse pidän oluesta ja sen pitää olla kylmää,mutta Marsalkka talviolut on jostain syystä parempaa pöytälämpimänä. Siinä tulevat ehkä paremmin maut esiin. Tykästyin olueeseen niin,että yritän löytää tuotetta läpi vuoden,. Saunaoluena kokeilin myös ja toimii erinomaisesti. Ei huono.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *