The Swedish Brewing Company – Drink Drunk

Drink Drunk Juicy IPA 5,2%

Only available at DDB!”

Berliinin Drink Drunk Berlin -olutkaupassa oli tarjolla kaupalle valmistettua, Swedish Brewing Companyn mehukasta IPAa. Olut kaatuu lasiin samean heinänkeltaisena, jopa hiukan mehumaisena, josta tulee mieleen sahti. Vaalea vaahto laskee nopeasti, jättäen kevyttä pitsiä jälkeensä.

Hiilihappojen heikko määrä on suurin pettymys oluessa. Tämä saa mallaspohjan tuntumaan liian raskaalta sekä saaden sen näyttämäänkin huonommalta kuin pitäisi. Raskauden lisäksi olut tuoksuu tyylille ominaisesti sitrushedelmäisen mehumaiselta ja humalaiselta. Maku on kaikesta huolimatta aika mukava, suolainen ja hiukan hapan. Tovereiden mielestä olutta voisi juoda jopa ykkösellä, sillä mehumaisuus tekee oluesta hyvin helposti lähestyttävän.

Suutuntumaltaan olut on hapan, verrattain kevyt ja pistelevän katkera. Pähkinänkuoressa mehumainen IPA. Kaiken kaikkiaan Drink Drunk on nautinnollinen kokonaisuus, joka on maistamistamme tyylin edustajista parempia.


Ulkonäkö: 4/10

Tuoksu: 11/20

Maku: 13/20

Suutuntuma: 7/10

Kokonaisuus: 27/40

Yhteispisteet: 62/100


 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *