Cool Head Brewin olutta

Saimme Cool Headin panimovierailultamme mukaan setin maisteltavia oluita, joissa on mukavasti vaihtelua. Matkaan lähti heidän omia leipäoluitaan eli niitä soureja, kollaboraatio -souria Ice Beaverin kanssa sekä tiloja lainanneen Orava Brewingin Apaa. Yksi toveri vieraili jo aiemmin Pien -pullokaupassa nappaamassa Sour Head Maracujan maistoon.

Cool Headhan pyrkii tutustuttamaan Suomen kansaa lähemmin hapanoluisiin, joita täällä kieltämättä harvemmin näkee. Mielestämme juuri ne ovatkin panimon parhaimmistoa. Selkeät ja välillä eksoottisetkin maut ovat etusijalla ja oluet itsessään ovat laadukkaasti pantuja. Helsinki Beer Festivalilla Cool Head edusti omassa kojussaan, ja menekkiä näytti olevan!


Tässä linkit testattujen oluiden yksilöllisiin arvosteluihin:

Mango Sour

Sour Head Ginger

Sour Head Maracuja

Orava Paleå

Blondes Are My Weakness


 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.