Cool Head Brew – Blondes Are My Weakness

Blondes Are My Weakness 4,7%

Cool Headin amerikan tyylinen Blonde Ale koki vaikean alun maistelussamme; korkkaamamme olut vaikutti lässähtäneeltä ja oudon geelimäiseltä. Päätimme siis kokeilla toista tölkkiä ja johan oli parempaa! Ikävää, että näin kävi, sillä olimme juuri tovereiden kesken jutelleet Cool Headin oluiden tasaisesta laadusta. Panimovierailullamme saimme kyseistä olutta mukaan maisteltavaksi. Testasimme myös heidän muita oluitaan, tässä postaus siitä.

Tölkki kehuu sisältävänsä golden alea brassitwistilllä. Olikohan kyse ananasmaisten aromien lisäämisestä olueen, sillä sitä toverit havaitsivat oluen tuoksussa, APAmaisen humaloinnin lisäksi. Ulkonäöltään olut on nätti: vaalean samea, mutta hyvin karbonoitu keltainen janojuoma kantaa pinnallaan kivaa pientä vaahtoa. Maultaan olut on hyvin humalainen, mutta taustalla on myös hyvä mallaspohja. Karbonaatio on kohdallaan ja olut kulahtaa kurkkuun hyvin helposti.

Olut aiheutti hämmennystä tovereiden kesken: ”Mitä olut yrittää olla?”. Onko Cool Headin Blondes Are My Weakness Golden ale, American Pale Ale vai jokin hybridi näistä kahdesta? Mikä myös lopulta oli se ”brassitwisti”, mistä tölkin kyljessä puhutaan? Kysymyksistä huolimatta olut  juotiin pois nopeasti ja syystäkin. Ruokasuositus löytyy myös tölkin kyljestä: brasilialainen lihapapupata, Feijoada.


Ulkonäkö: 7/10

Tuoksu: 14/20

Maku: 13/20

Suutuntuma: 8/10

Kokonaisuus: 28/40

Yhteispisteet: 70/100

Identiteettiä etsimässä.


 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *