Mufloni – Joulupukki

Joulupukki 4,5%

Aloitetaan listaus Muflonin Joulupukilla, joka on hyvin tumma stout -tyylinen olut. Taustalta löytyy pientä ohuutta, eikä pinnalle muodostu mainittavaa vaahtoa. Lopputulos muistuttaa aika paljon väljää kokista. Yleisten ainesosien lisäksi oluen humaloinnissa on käytetty Chinookia ja nugettia sekä jälkilisäyksenä tammilastuja. Lopputuloksena oluen tuoksu on yllättävän mielenkiintoinen sekoitus madeiraa, kahvia, savua, havua ja puuta. Valitettavasti olen harvoin pettynyt oluen makuun yhtä suuresti.

Kevyt kahvisuus, suklaisuus ja mämmimäinen makeus tuntuvat hiukan taustalla. Lyhyt alkumaku kuitenkin johtaa kitkerään, hiukan katkeraan ja vetiseen lopputulokseen Lyhyesti sanottuna olut on mielestämme ohutta. Tovereiden yhteenvetona Joulupukkia voisi kutsua jopa pahaksi vedeksi. Harmi sinällään, Muflonilla on paljon laadukkaampia tuotteita allaan.

Tästä ei voi kun jatkaa ylöspäin!


Ulkonäkö: 4/10
Tuoksu: 13/20
Maku: 4/20
Suutuntuma: 2/10
Kokonaisuus: 5/40
Yhteispisteet: 28/100


 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *