Mikkeller – Snow Out

Mikkeller – Snow Out 6%

Mikkellerin Snow Out on tämän talvikauden harvinaisia ipoja. Tämä tuplahumaloitu olut on lasissa samea, kupliva ja appelsiinilimonaadin sävyinen. Vaahto on runsasta ja säilyvää, pitsikin on kermainen ja korkea.

Tuoksultaan Snow Out on pirskahtelevan hedelmäinen ja raikas. Ruohoinen katkero tulee selkeänä ja voimakkaana läpi. Tausta-aromina on vähän funkkia hiivaa ja happamuutta. Olut myös tuntuu suht kuivalta. Kaiken kaikkiaan olut on hyvin freesin tuntuinen.

Sitruksinen trooppinen hedelmäisyys tulee heti ensihuikalla läpi, tässä on sitä raikasta “pirskahtelevuutta” josta en saa tarpeekseni. Suuhun jää selkeä, karvas ja kuiva maku, mikä kutsuu ottamaan lisää! Mielestäni etenkin Snow Outin runko on kiitettävällä tasolla, mutta katkeruus voisi olla vielä vähän puskevampaa.

Mikkeller on luonut yhden suosikki-ipoistani pitkään aikaan, mutta se ei mielestäni ole paras vaihtoehto joulupöytään.


Ulkonäkö: 9/10

Tuoksu: 16/20

Maku: 16/20

Suutuntuma: 9/10

Kokonaisuus: 30/40

Yhteispisteet: 80/100

Todella kiva IPA, kesähelteillä varmaan täydellistä!


Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.